نحوه حذف اکانت تلگرام در ویندوز، اندروید یا آی او اس

شبکه‌های مجازی امروزه از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار هستند. بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به راحتی قادر هستید از برنامه‌هایی مثل واتساپ و تلگرام برای ارسال پیام، عکس و فیلم استفاده ببرید. مخصوصا در چند سال اخیر که اینترنت همگانی‌تر شده و کاربران بیشتری را در بر گرفته است، استفاده از این دسته از نرم‌افزارها نیز تا حد زیادی افزایش یافته و به طور معمول به یکی از روزمره‌ترین بخش‌های زندگی افراد مبدل شده‌اند. اما خودتان هم بهتر می‌دانید که هزینه پرداختی این برنامه‌ها با پول و سکه نیست، بلکه این اطلاعات حریم شخصی شماست که در اختیار شرکت‌های سازنده قرار خواهد گرفت. برای برخی شاید این امر خیلی مهم باشد برای برخی دیگر نیز شاید چندان هم کلیدی و آزاردهنده به شمار نرود. به هر روی شما شاید دلایل متفاوتی برای پاک کردن اکانت‌های شخصیتان از نرم‌افزاری مثل تلگرام داشته باشید، که ما در ادامه نحوه این کار را به شما آموزش می‌دهیم.

راه اول: فعالسازی حذف خودکار شش ماهه

شما بعد از اینکه اکانت تلگرام خود را بسازید، به صورت خودکار گزینه‌ای در تنظیمات برایتان فعال خواهد شد که بعد از شش ماه اکانتتان را حذف می‌کند.

شیوه کار این گزینه بدین صورت است که اگر در هر شرایطی شما شش ماه به اکانت خود دسترسی نداشته باشید یا از آن استفاده نکنید، به شکل خودکار آن اکانت با تمام اطلاعاتش از سیستم تلگرام حذف خواهد شد. با این حال همچنان شما قادر هستید که این بازه زمانی شش ماهه را تغییر داده یا حتی به کلی این گزینه را غیرفعال کنید.

بدین منظور در مرحله اول باید به تنظیمات برنامه مراجعه کرده و سپس وارد بخش Privacy and Security شوید. بعد از وارد شدن به صفحه مورد نظر گزینه if Away For را مشاهده خواهید کرد که نشان‌دهنده همان بازه زمانی پاک شدن اکانت شما در صورت استفاده نکردن خواهد بود. به همین روی این امکان وجود دارد که این بازه را تا ۱ سال افزایش داده یا حتی به ۱ ماه کاهش دهید. بسته به نیازتان میزان مورد نظرتان را انتخاب بفرمایید.

حال اگر شما نرم‌افزار تلگرام را از روی گوشی هوشمند یا دسکتاپ خود حذف کنید و در آن مدت تعیین شده به اکانت وارد نشوید، خود به خود اطلاعات شما از مرکز سیستم حذف خواهد شد.

راه دوم: حذف فوری

روش حذف فوری همان روش سریع پاک کردن اکانتتان خواهد بود. بعد از انجام مراحل زیر بدون نیاز به هیچ تنظیمات خاصی قادر هستید در سریع‌ترین زمان اکانت تلگرام خود را بسته و به کلی محتویات موجود در آن را پاک کنید.

با این حال این روش از طریق خود برنامه انجام نگرفته و باید از طریق مرورگرهای دیگری مثل کروم یا فایرفاکس به آدرس زیر دسترسی پیدا کنید:

https://my.telegram.org/auth

حال بعد از وارد شدن به صفحه مورد نظر، گزینه Delete account را انتخاب نمایید.

در اینجا یک صفحه متن خالی را مشاهده می‌کنید که از شما می‌خواهد دلایل حذف اکانت را با تلگرام به اشتراک بگذارید. از آنجایی که فقط جنبه ارتقا رابط کاربری و ارائه خدمات داشته می‌توانید به سادگی از آن عبور کرده و بعد از پیدا کردن گزینه Delete My Account بر روی آن کلیک کنید.

سپس در صفحه‌ای که باز می‌شود دو گزینه را مشاهده خواهید کرد؛ Nope, I’ll give it another try که مورد مد نظر ما نیست. و Yes, delete my account که همان چیزی است که باید برای پاک کردن اطلاعات اکانت تلگرام آن را انتخاب کنید.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اگر اکانتمان را پاک کنیم، اطلاعات و محتویات موجود در آن چه می‌شوند؟

در جواب این سوال باید به شما بگویم که بعد از انجام مراحل بالا تمامی اطلاعات موجود از قبیل پیام‌ها، عکس و فیلم و … به کلی از سرور‌های اصلی پاک خواهند شد. اما از طرف دیگر گروه‌های ایجاد شده توسط شما و آن‌هایی که مدیریتشان بر عهده‌تان بود همچنان به کار خود ادامه داده و اتفاقی برایشان نمی‌افتد. به علاوه پیام‌هایی که شما برای دیگران ارسال کردید، با اینکه از دسترس شما خارج هستند اما تا زمانی که خودتان دستی آن‌ها را پاک نکنید، به شکل بک‌آپ در پنجره مخاطبینتان باقی خواهند ماند. به همین روی اگر می‌خواهید پیام‌هایی ارسال کنید که خود به خود پاک شوند گزینه‌ای در تلگرام وجود دارد با نام self destructing messages که بعد از گذر زمان تعیین شده به صورت خودکار حذف می‌شوند.

لازم به ذکر است که بعد از پاک کردن اکانت تلگرام شما هیچ گونه دسترسی دوباره‌ای به آن نخواهید داشت. پیام‌ها، عکس‌ها و … و خلاصه هر چیزی که در آن‌ها وجود داشت دیگر به طور کامل پاک شده و نمی‌توان آن‌ها را برگرداند.

به همین روی اگر فکر می‌کنید ممکن است روزی به آن نیاز پیدا کنید، یا بهتر است اطلاعات موجود را در بخشی از گوشی یا دستگاه هوشمند خود ثبت کرده یا کلا بی‌خیال پاک کردن اکانت شوید.

با این اوصاف اگر تصمیم به استفاده دوباره از نرم‌افزار بگیرید، امکان ساخت یک اکانت جدید با شماره تلفن قبلی وجود دارد، اما تمام تنظیمات و اطلاعات به حالت اولیه خود برخواهند گشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.